Поръчка на печат

За да поръчате печат в нашия онлайн магазин са необходими следните стъпки:

1. Изберете вида на печата и посочете цвят на корпуса (ако има различни), цвят на мастилото и брой, а в текстовото поле задайте име на фирма, текст или допълнителни изисквания и натиснете бутон
купи

2. Прегледайте съдържанието на кошницата. Тук може да коригирате количеството и да определите начина на получаване – с доставка или от офисът ни.
След като се уверите, че изписаните данни са желаните от Вас, може да кликнете върху бутона
Приключване на поръчката

3. Ще се отвори страница „Поръчка“, където е нужно да попълните задължителните полета, обозначени със звездичка (Име*, Фамилия*, Държава*, Улица или квартал*, Град*, Област*, Пощенски код*, Телефон*, Имейл адрес*), да отбележите начин на плащане и доставка. В текстовото поле, най-долу, имате възможност да ни предоставите допълнителна информация.

4. За успешно завършване на заявката е необходимо да натисните бутона Поръчване, след като сте маркирали  съответните квадратчета за информираност и съгласие с общите условия на сайта и политиката ни за защита на личните данни .

5. На електронната си поща ще получите потвърждение на заявката, номер и статус.
____________
Ако желаете печата да има лого или разполагате със собствен проект е необходимо да го изпратите на e-mail: info@pechati-bg.com, като посочите номера на заявката, който ще получите на електронната си поща след успешно завършване на поръчката.