Доставкa и плащане

Доставката на поръчаните стоки се осъществява до посочен от клиента офис на куриер (Еконт/Спиди) или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на клиента. Плащането може да бъде направено в брой (наложен платеж) при получаване или с банков превод. Ако сте избрали плащане по банков път, поръчката ще бъде изпратена след получен превод от Ваше име с основание за плащане - номер на поръчката.  Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.
ПОРЪЧКА НА ПЕЧАТ
За да поръчате печат в нашия онлайн магазин са необходими следните стъпки:

1. Изберете вида на печата и посочете цвят на корпуса (ако има различни), цвят на маслтилото и брой, а в текстовото поле задайте име на фирма, текст или допълнителни изисквания и натиснете бутон купи

2. Прегледайте съдържанието на количката с клик на съответния бутон. Тук може да коригирате количеството и да определите начина на получаване - с доставка или от офиса ни.
След като се уверите, че изписаните данни са желаните от Вас, може да кликнете върху бутона Приключване на поръчката

3. Ще се отвори страница "Поръчка", където е нужно да попълните задължителните полета, обозначени със звездичка , да отбележите начин на плащане и доставка. В текстовото поле, най-долу, имате възможност да ни предоставите допълнителна информация.

4. За успешно завършване на заявката е необходимо да натисните бутона Поръчване, след като сте маркирали информираност и съгласие с общите условия на сайта и политиката ни за защита на личните данни в квадратчетата пред текстовете - "Прочетох и приемам политиката за поверителност на сайта правила и условия *" и "С използването на този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от "Печати-БГ" за целта на поръчката. * "

5. На електронната си поща ще получите потвърждение на заявката, номер и статус.

____________
Ако желаете печата да има лого или разполагате със собствен проект е необходимо да го изпратите на e-mail: info@pechati-bg.com, като посочите номера на заявката, който ще получите на електронната си поща след успешно завършване на поръчката.