Често задавани въпроси

Как да поръчам печат?

Mожете да видите подробно описание тук .

Какво става след като направя поръчка?

След като направите поръчка в онлайн магазина ни, ще получите имейл с детайлно описание на Вашата заявка. В него се посочва статус и номер на поръчката.
При поръчка на печат, който не е от готовите ни модели, ще последва писмо с проект за одобрение.  Имате възможност за корекция на проекта. Срока за изпълнение започва да тече след потвърждаването му от ваша страна.
В случаите, когато клиента разполага с готов проект е нужно да го изпрати на нашата електронна поща, като посочи номера на поръчката.

Какви документи са нужни за изработка на печат?

При получаване на фирмен печат от нашия офис, трябва да предоставите документ ( Документ за самоличност, Удостоверение от агенцията по вписване, Пълномощно или друго), който удостоверява правото Ви за изработка на този печат. Ако печатът бъде доставен до адреса на регистрация на фирмата, тогава не е необходим документ.
При изработка на личен печат за лекари, счетоводители, адвокати и учители е необходимо предоставяне на документ, който удостоверява правото за притежаване на такъв печат.
За изработката на всички останали печати не е необходимо представянето на документ.

Може ли да се направи дубликат от готов (стар или изработен на друго място) печат?

Може да се направи дубликат. Договаря се допълнително заплащане. Цената се договяря на база необходимото време за подготовка.
Условия за обработка:
При изпратен сканиран отпечатък на вече съществуващ печат се начислява допълнително 7.20 лв с ДДС за обработката.
Когато в печата има лого, но го нямате във векторен файл и трябва ние да го векторизираме, ще се свържем с Вас допълнително.

Колко време е необходимо за изработка на печат?

Стандартното време за изработка на печат е 3 дни.
При поръчка за 1 работен ден (до 24 часа), към цената за 3 дни се добавят 2.40 лв.
При поръчка за 4 часа в същия работен ден, към цената за 3 дни се добавят 8.40 лв.
При поръчка за 1 час в същия работен ден, към цената за 3 дни се добавят 12.00 лв.
При експресна поръчка за 10 минути (при възможност), към цената за 3 дни се добавят 26.40 лв.
Срокът за изработване започва да тече след потвърждение от страна на клиента на проекта за изпълнение.

Изисквания към файлове за печат

За максимално качество на изработка препоръчваме да ни предоставяте проектите си във векторен формат - eps, cdr, ai или pdf. Така можем да гарантираме прецизно изпълнение на поръчката. Ако нямате векторен файл на изображението, може да изпратите проекта си в растерен формат с максимално високо качество. При ниска резолюция или лошо качество на изображението, можем да го векторизираме срещу допълнително заплащане. Цената се договаря и зависи от сложността.